Voedingsadvies bij zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is een gezonde leefstijl met goede voeding belangrijk. Zowel voor de groei en ontwikkeling van de baby als voor de conditie van de aanstaande moeder. Hoe fitter je de bevalling tegemoet gaat, hoe beter!

Het is het niet verstandig om tijdens de zwangerschap af te vallen. Hierdoor kan een tekort aan voedingsstoffen ontstaan. Tijdens je zwangerschap kun je er wel voor zorgen dat je met behulp van gezonde voeding geen onnodige kilo’s aankomt.

Bij praktijk Fit & Gezond kun je terecht voor een eenmalig voedingsadvies tijdens de zwangerschap. Naar aanleiding van een voedingsanalyse krijg je advies mee om een gezond gewicht te behouden. Je krijgt een voedingsplan en een weekmenu mee waardoor je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt die je hard nodig hebt tijdens je zwangerschap.

Supplement te gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding: 

Prena Fem

  • Prena Fem is een multi speciaal voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
  • Ondersteunt de vruchtbaarheid van de vrouw
  • Prena Fem bevat voldoende foliumzuur en vitamine D ter ondersteuning tijdens de zwangerschap.
  • Bijzonder is de aanwezigheid van DHA-rijke visolie ter ondersteuning van de normale hersenfunctie en het gezichtsvermogen van het ongeboren kind.

Supplementen van het merk Orthica kun je bij Praktijk Fit & Gezond met korting aanschaffen.