Voedingssupplementen

orthica_logo massagesurmer

Bij Orthica heb ik diverse trainingen gevolgd om goed advies op maat te kunnen geven over voedingssupplementen. Afgestemd op de behoefte van de persoon.

Waarom heb ik voor Orthica gekozen?

Orthica bevat zuivere ingrediënten. GMO-vrij, niet doorstraald. En bevat geen synthetische geur-, kleur, en smaakstoffen. Hierdoor wordt het optimaal opgenomen door het lichaam.

Waarom is het goed om voedingssupplementen te gebruiken?

Ter aanvulling op de voeding:

Ook al eet je gezond en gevarieerd, je krijgt toch niet alle Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden binnen. Dit komt o.a. door bewerking van ons voedsel, gebruik van suiker en geraffineerde producten, bespoten voedingsmiddelen, gekweekt met kunstmest en antibiotica in ons vlees. E-nummers en andere toevoegingen. Stress door combinatie van een drukke baan gecombineerd met druk gezinsleven en/of een druk sociaal leven, onvoldoende nachtrust, etc.

Gezondheidsbevordering:

Bij behoud en bevordering van een goede gezondheid gaat het om het bevorderen van onze veerkracht of vitaliteit. orthica_flesjes massagesurmer
Voedingssupplementen geven extra ondersteuning bij het behoud van een goede weerstand, soepele spieren en gewrichten, enz.

Speciale aandacht verdienen kwetsbare groepen zoals rokers, mensen met overgewicht, sporters, zwangere vrouwen en voor mensen die onder stress gebukt gaan.

Voedingstherapie:

Als laatste kunnen supplementen worden ingezet als therapie, bijvoorbeeld wanneer de reguliere geneeskunde geen oplossing meer biedt. Hier zijn voedingssupplementen onderdeel van een behandelplan. Te denken valt aan gewrichts- en spierklachten, terugkerende blaasontstekingen, schimmelinfecties, stemmingswisselingen, slaapproblemen, ter ondersteuning bij stress en burn-out, allergieën, vermoeidheid, etc .

Gebruik als basis een multi op maat, aangevuld met vitamine C en D en een visvetzuurproduct.

Voor advies specifiek op uw behoefte afgestemd kunt u contact opnemen: info@praktijkfitengezond.nl