Voedingsadvies bij kinderwens

Wil je zwanger worden?
Vruchtbaarheid en een succesvolle zwangerschap worden mede bepaald door een optimale voedingsstatus van zowel de aanstaande vader als de moeder in de periode voorafgaand aan de bevruchting.

Het is belangrijk voor zowel de man als de vrouw om zich goed voor te bereiden. Het helpt om je kind een gezonde start te geven.  Een voeding die alle voedingsstoffen bevat verlaagt de kans op vroeggeboorte en complicaties bij moeder en kind. Het is een goede basis voor je baby en zorgt ervoor dat jouw lichaam de zwangerschap goed aan kan.

Overgewicht of juist ondergewicht kan er voor zorgen dat je minder vruchtbaar bent. Ik kan je helpen om een gezond gewicht te bereiken. En om je lichaam goed voor te bereiden op de zwangerschap door de juiste voeding.

Supplementen die je kunt gebruiken bij kinderwens:                                             

Prena Fem

  • Prena Fem is een multi speciaal voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
  • Ondersteunt de vruchtbaarheid van de vrouw
  • Prena Fem bevat voldoende foliumzuur en vitamine D ter ondersteuning tijdens de zwangerschap.
  • Bijzonder is de aanwezigheid van DHA-rijke visolie ter ondersteuning van de normale hersenfunctie en het gezichtsvermogen van het ongeboren kind.

Multi 4 Men

  • Speciaal voor de man Complete multi met L-carnitine, co-enzym Q10, maca, NAC, selenium, zink en astaxanthine
  • Bevordert de kwaliteit van het sperma en ondersteunt de vruchtbaarheid van de man

Deze supplementen van het merk Orthica kun je bij Praktijk Fit & Gezond met korting aanschaffen.