Mijn naam is Marjolein Beukema. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingscoach. Een paar jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in gezonde voeding, omdat ik zelf allerlei vervelende klachten had, zoals migraine, vermoeidheid en eczeem.  Tevens kwam ik er tijdens mijn werk als massagetherapeut achter wat voor invloed voeding heeft op allerlei gebieden, zoals spierklachten, vermoeidheid en onbegrepen klachten. Ik heb een opleiding tot gewichtsconsulente gevolgd en een cursus voedingstherapie. Beide heb ik met goed resultaat afgesloten. Op dit moment ben ik mijn opleiding orthomoleculaire voeding aan het afronden.  Regelmatig volg ik trainingen bij Orthica, zodat ik een goed advies kan geven over het gebruik van supplementen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

foto stoelmassage strand

Naast mijn werk als voedingscoach en massagetherapeut (www.massagesurmer.nl)  ben ik moeder van drie kinderen. Hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in de wereld van de zwangere vrouw. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk een gezonde en uitgebalanceerde voeding is tijdens de zwangerschap. Tijdens alle drie mijn zwangerschappen ben ik meer dan 25 kg aangekomen. Met de kennis die ik nu heb, zou dat heel anders gelopen zijn.

Omdat ik het belangrijk vind om kwaliteit te bieden volg ik regelmatig bij- en nascholingen, nieuwe opleidingen en cursussen. Tevens ben ik gediplomeerd doktersassistente en heb hierin vele jaren werkervaring. Klik hier voor mijn gevolgde opleidingen en cursussen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. De consulten worden (gedeeltelijk) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars.